Halsbandet

Lockas du av glittrande dyrbara smycken? Ett av världens dyrbaraste halsband är L’incomparable som är värderat till 55 miljoner dollar. 2013 hamnade smycket i Guiness rekordbok som dyraste halsbandet i världen. Halsbandet består av 90 stycken ädelstenar och den främsta stenen är den stora gula diamanten som räknas som världens största och finaste diamant. Med handen på hjärtat, hur många gånger skulle man använda ett sådant halsband? De flesta av oss föredrar nog ett stilrent, enkelt halsband i guld eller silver som kan användas dagligen. Till fest passar det förstås med lite större och vågade varianter.

Minnen, kärlek och styrkaHispanic couple looking at jewelry

Har du ett halsband som betyder något extra för dig? Att många halsband har stark symbolik eller betyder något speciellt för bäraren är vanligt. De senaste åren har det varit mycket populärt med en kedja med brickor som har barnens namn instansade. För många år sedan gick både män och kvinnor omkring med id-brickor i miniformat med förnamnet ingraverat. I dag använder många så kallade yogasmycken. Dessa har olika stenar som ska hjälpa dig att till exempel få mer styrka och andra jobbar speciellt med dina olika chakran. Bola-smycke är ett halsband med en ganska stor kula med en bjällra i som ger ett ljud som bebisen hör och sedan känner igen och blir trygg.

Göra affärer med smycken

Försäljning av smycken är en populär bransch. Bara du har lite koll på trender kan du lyckas ganska bra. Detta gäller både om du tillverkar egna smycken eller om du importerar. Designar du men inte vill tillverka själv kan du lägga tillverkningen till ett land där det blir gjort ganska billigt. Det kostar inte mycket att starta sin egen shop på nätet och i dag kan man välja bland många olika betallösningar. Du kan ha både kortbetalningar men även på faktura. Vill du få loss kontanter snabbt kan du i din tur sälja fakturor som du ännu inte fått betalt för. På det viset riskerar du inget utan du får snabbt och enkelt betalt direkt för allt du säljer.