Accessoartrender 2019

Trender inom mode och skönhet är något som går lika snabbt som de kommer. Varje år har sina egna trender och sedan finns det trender som förändras efter säsong. Det är dock inte enbart kläder som förändras, utan även sminkstilar, hår eller accessoarerna vi bär. Under hösten och vintern 2019 har accessoartrenderna varit riktigt stora. Många har anpassat sig efter dessa för att hålla stilen som ett riktigt modelejon.

2019 lider mot sitt slut, men det behöver inte alltid betyda att trenderna kommer att förändras i samma sekund som klockan slår tolv på nyårsafton. Det är inte helt ovanligt att många trender håller sig kvar längre än så. Här kommer du att få läsa om några accessoartrender som har regerat under året och som du fortfarande kommer att kunna bära med stolthet!

Accessoarerna att ta med dig in i 2020

1. Stora örhängen

Det sägs att stora örhängen är här för att stanna, åtminstone om vi ska lyssna på modeexperterna. Under 2019 är det riktigt rejäla örhängen som du ska pryda dina snibbar med och detta har man även fått konstaterat genom att titta på designers som Stella McCartney, Loewe och Altuzarra. Välj och vraka mellan pärlor, strass, bohemiskt, fjädrar, kedjor eller andra typer av detaljer som du tycker om. Varför inte matcha dina örhängen med ett par snygga Tamaris skor som passar till dagens alla tillfällen?

2. Den härliga scarfen

Visst är det skönt med en varm och stickad halsduk under höst och vinter, men halsduken har fått sig en stor konkurrent. Nu är det nämligen scarfar som gäller och dessa bör gärna vara vintage för exakt rätt känsla. Fördelen med scarfen är att den är så mångsidig. Du kan knyta den som ett skärp, ha den runt halsen, i håret eller varför inte som accessoar på din väska. Vi rekommenderar att du bär din scarf med en feminin outfit, t.ex. en blazer eller kavaj. Då ser du även till att fånga den där kontorslooken som så många är ute efter.

3. Diadem

Diadem är något som många förknippar med de trender som rådde under 90-talet, men sanningen är att diadem faktiskt är en stor hit under 2019 och som har prytt allt från privatpersoner till kändisar på röda mattan. Trenden startade under våren, men har hållit i sig ordentligt sedan dess. Nu är det dock inte de stora och klumpiga alternativen som gäller, utan de mer diskreta och romantiska. Vill du bryta av en alltför sockersöt look kan du matcha ditt pärldiadem med rockiga skor, en skinnjacka eller varför inte ett par byxor i lack eller läder. Naturligtvis kan du även göra tvärtom! Skaffa dig ett rockigt diadem med nitar och matcha detta med den ljuva spetsklänningen eller rosa toppen.