De hetaste accessoarerna just nu

Accessoarer är en typ av tillbehör vi bär för att komplettera en look. På marknaden finns det ett stort utbud av accessoarer. Därför kan det vara svårt att veta vilka typer av accessoarer som är mest inne för tillfället. Det får du veta mer om i det här inlägget.

Håraccessoarer

Är du välsignad med ett längre hårsvall kan du pryda ditt huvud med olika typer av håraccessoarer. Just nu är det till exempel inne med det något stelare diademet som kommer med olika typer av utsmyckningar eller det mjukare hårbandet. Både hårband och diadem kommer i olika mönster och färger.

Huvudbonader

Att bära något på huvudet är alltid ett säkert kort. Fördelen med huvudbonader är att du enkelt kan anpassa dem efter årstid. På sommaren är det inne att ha bucket hats och kepsar medan på vintern är det mest passande att bära en mössa.

Solglasögon

Ett annat exempel på ett säkert kort som aldrig tycks gå ur tiden är solglasögon. Det finns en mängd olika varianter på solglasögon att välja bland då de både kommer i olika modeller och färger.

Väskor, ryggsäckar och tygväskor

Att bära en väska, ryggsäck eller en tygväska är både praktisk och snyggt. Det finns en mängd olika typer att välja bland och du bestämmer själv vad du föredrar. Det är till exempel smidigt att ta en tygväska när du ska handla, en ryggsäck att packa dina skolprylar i och en väska när du ska shoppa.

Mobilskal

Sist men inte minst finns det många mobilskal att välja bland och det finns skal som passar de flesta modellerna. Ett skal är bra att använda om du vill skydda din telefon från repor och skador. Men det är också en snygg detalj som gör din mobil lite mer moderiktig. Skal kommer i många färger och kan ha olika motiv.